Yvonne over haar werk

Iedere dag is een dag met kansen. Zo sta ik er voor mijzelf in, maar zo zet ik mij ook in voor mijn opdrachtgevers en de medewerkers. Als ik in beeld kom, is er meestal wel iets aan de hand. Een reorganisatie die gevolgen heeft voor de personele bezetting, slecht nieuwsgesprekken maar ook gesprekken die gaan over groei, ambitie en promotie, of over het selecteren van de juiste kandidaat op een opengevallen plaats of voor een nieuwe functie binnen de organisatie. Samen met de organisatie werken aan een volgende fase en daarbij iedereen enthousiast meekrijgen, dat is mijn uitdaging!

Binnen HRM maakt communicatie en dan uiteraard goed inhoudelijke en goed getimede communicatie het verschil. De inhoud van een boodschap is één aspect, de wijze waarop deze wordt gecommuniceerd is een andere. IP Advies werkt uiterst zorgvuldig en betrokken in de omgang met en de communicatie naar de medewerkers en de collega‘s. Zodat de rust en de motivatie direct in de organisatie geborgd blijven.

Maar ook op de langere termijn. Want goede oplossingen op het personele vlak blijven nog jaren doorwerken. Net als slechte oplossingen. Ik realiseer elke dag weer dat waar ik in ondersteun van belang is voor de organisatie: het kan een organisatie jaren op voorsprong brengen als de medewerkers, met hun leidinggevenden ook samenwerkers worden. Het is mensenwerk en daar ben ik mij iedere dag weer van bewust.