Levensloop binnen Human Resource Management

01.2010 – heden              IP-Advies, Hilversum, eigenaar

IP Advies adviseert en ondersteunt MKB bedrijven op het gebied van HRM, in de volksmond ook wel personeelszaken genoemd. IP Advies komt in beeld als er tijdelijk een personeelsfunctionaris nodig is. IP Advies ontzorgt de directeur en lost personele problemen op.

 

Recente opdrachtgevers:
* Human resource manager bij mondiale speler in productie-oplossingen voor de halfgeleider- en zonnecelindustrieën te Almere
* Interim HR advisor bij groothandel in vlamwerende podiumdoeken en ophangsystemen te Soest
* Interim HR adviseur en casemanager bij jachthaven te Loosdrecht
* Interim Personeelsadvies trustkantoor te Hilversum
* Interim Personeelsadvies advocatenkantoor te Hilversum
* Interim Personeelsadvies elektrotechnisch installatiebedrijf te Almere
* Interim Personeelsadvies bedrijf in professioneel licht- en geluid te Hilversum

 

06.2009 – 05.2010 Flexibility, eigenaar (franchise), Hilversum

Het in de markt zetten van een personeelsbemiddelingsbureau in Hilversum.
Werving & selectie van management ondersteunende-, juridische-, administratieve-, financiële-, commerciële- en marketingfuncties op MBO-, HBO- en WO- niveau.

 

05.2002 – 10.2009 Davina & Partners, Hilversum
Branche                Notariaat
Functie Personeelsmanager

Werkzaamheden     Werving en selectie (kandidaat-notarissen, juristen, HBO-juristen, klerken en ondersteunende (staf) functies), interne doorstroming, ontslagzaken, arbeidsvoorwaarden, functioneren, opleiden, verzuim, arbo, administratie en managementrapportages (45 medewerkers). Preventiemedewerker. Het adviseren en ondersteunen van het management bij het uitvoeren van het interne beleid. Het initiëren van organisatieverbeteringen. Lid van het MT. Vraagbaak voor het personeel. Kwaliteitsfunctionaris (ISO).

 

04.1997 – 05.2002 Tempo-Team, Hilversum
Branche                  Arbeidsbemiddeling
Functie                     Consultant

Werkzaamheden     Het in de markt zetten van een werving- en selectiebureau voor secretaresses, van junior secretaresse tot officemanager. Het opzetten van een pool van secretaresses die op projectbasis bij verschillende opdrachtgevers werken. Het begeleiden en adviseren van klanten, prospects en uitzendkrachten aangaande de nieuwe wet flexibiliteit en zekerheid. Het voeren van sollicitatiegesprekken met potentiële intercedenten.

 

03.1995 – 01.1997 Cursuswinkel Nederland, Eindhoven
Branche Opleidingen
Functie Personeelsfunctionaris

Werkzaamheden     Verantwoordelijk voor mensen en middelen op de vestiging.
Werving en selectie van HBO-stagiaires, vaste medewerkers en potentiële franchisenemers. Het opzetten van een P&O afdeling binnen deze organisatie, het voeren van functionerings- en beoordelingsgesprekken en het maken van functieprofielen voor bestaande en toekomstige functies.